Didysis šeimos gynimo maršas

Galit vadinti mus kaip norit: atsilikusiais, nesusipratėliais, homofobais ar degradais, – šeima yra tik tai, kas yra šeima. Tai tik ta vienintelė įmanoma dviejų žmonių sąjunga, kurioje natūraliai, Dievo ir Gamtos valia gimsta gyvybė ir kuriama ateitis – šeimos, giminės, valstybės, pasaulio ateitis. Visa kita – yra tiesiog visa kita.
Surogatinė „motina“ man baisiausias šių dienų reiškinys. Aš, trijų vaikų mama, negaliu suvokti, koks materialinis ir dvasinis skurdas gali priversti moterį tuo verstis… Nėra dviejų tėčių ar trijų mamų. Motina ir tėvas – vieninteliai likimo duoti kiekvienam žmogui. Tai šventa ir neliečiama.
„Objektyvi, nešališka ir nepriklausoma“ žiniasklaida „nepastebėjo“ Kovo 11-osios akcijos, kai šimtai gal net tūkstančiai automobilių visuose Lietuvos miestuose pasipuošę plazdančiomis vėliavomis važiavo už Lietuvą. Gal „nepastebės“ ir šį kartą, – juk verti dėmesio tik protestai kitose šalyse.
Rinkimuose įtikinėję, kad „mums rūpi kiekvienas Lietuvos žmogus“ politikai turi atrasti drąsą ir sąžinę išklausyti daugybės žmonių nuomonę, kad ir nelabai jiems patinkančią.
Šiandien sukanka mėnuo nuo mano Tėvo – vienintelio Tėvo – mirties. Važiuojame už Šeimą, kuri jam buvo be galo svarbi…

2021-06-11T09:03:26+02:00 2021, gegužės 15|Naujienos|

Palikti komentarą